به گزارش ایثار از «ایلام» سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جلسه کارگروه اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: یکی از اساسیترین چالشهای پیش روی بنیاد استان بحث اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر است که یکی از راههای گرهگشا برای ایجاد شغل برای متقاضیان شغل شاهد و ایثارگر، کارآفرینی و خوداشتغالی است که همت مسئولان اجرایی استان را بیشازپیش در این زمینه میطلبد.
رستمیان اظهار داشت: بعد از دفاع مقدس بحث معیشت ایثارگران درزمینه های مختلف در حال انجام و در برخی موضوعات به اتمام رسیده است اما آنچه امروز در بنیاد بهعنوان چالش مطرح است بحث اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر میباشد که برای این مهم همه متولیان کشور در نظام مقدس جمهوری اسلامی موظف به اقدام و حل این چالش میباشند.
وی افزود: طبق ماده 21 قانون جامع خدمات ایثارگران مقرر است 25 درصد از سهمیه استخدامیهای دستگاهها به ایثارگران اختصاص داده شود که از طرفی با حجیم شدن دولت، رویکرد دولت به کوچک و چابک سازی بدنه دولت است که با این تفاسیر نباید منتظر جذب متقاضیان شاهد و ایثارگر در بدنه دولت بود.
مدیرکل بنیاد گفت: تسهیل صدور مجوزها از سوی دستگاههای متولی و فعالسازی مشاغل خانگی بااعتبار کافی، فعالسازی مراکز مشاوره شغلی و ارائه راهکار صحیح شغلی با توجه به ظرفیت فرد متقاضی استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی در بحث صنعت و کشاورزی در شهرستانها بااطلاع رسانی صحیح و توجیه متقاضیان شاهد و ایثارگر از دیگر راههای ممکن برای ایجاد اشتغال در حوزه شاهد و ایثارگر است.
مدیرکل بنیاد شهید اضافه کرد: ترغیب و تشویق متقاضیان شاهد و ایثارگر برای شرکت در کلاسهای فنی و حرفهای در شهرستانها با نیازهای شغلی روز جامعه و استفاده از تسهیلات ادارات فنی و حرفهای در شهرستانها از دیگر راههای اشتغالزایی با توجه به توانمندی فردی و تحصیلی در حوزه شاهد و ایثارگر است.
سلیمان رستمیان با توجه به اهمیت اطلاعرسانی در موضوع شغلی گفت: یکی از مشکلات ما فقر اطلاعاتی افراد متقاضی شغل شاهد و ایثارگر است، اگر متقاضی با کسب اطلاع و آموزش و توانمندسازی فردی متوجه شود که میتواند با سرمایه اندکی صاحب شغل و حرفه و در بعضی موارد کارآفرینی میشود قطعاً استقبال خوبی از خوداشتغالی و کارآفرینی میکند.
انتهای پیام/