به گزارش ایثار از «ایلام» یادواره سردار شهید علی حیاتی و حجت الاسلام و المسلمین شهید علی مومنی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی امام جمعه دهلران، سردار صادق حسینی فرمانده سپاه استان ایلام، سلیمان رستمیان مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام حسین علی موسوی فرماندار دهلران و دیگر مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان و خانواده های معظم شهدا و ایثارگر این شهرستان در دهلران برگزار شد.
سلیمان رستمیان مدیر کل بنیاد ایلام در این یادواره اظهار داشت: با توجه به هجمههای مختلفی که دشمنان بر علیه کشور به راه انداختهاند باید تلاش کنیم تا با الگوگیری از شهدای والامقام و ادامه راه آنها زمینهساز دفع تمامی این فتنهها و توطئهها و شکست دشمنان شده و زمینه اعتلا و پیروزی هر چه بیشتر نظام را فراهم آوریم.
رستمیان با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بیان کرد: ترویج آرمانها و ارزشهای والای شهدا میتواند زمینهساز تعالی جامعه و دستیابی به اهداف و آرمانهای نظام شود که باید در این زمینه تلاش همهجانبهای انجام شود که برگزاری یادوارههای شهدا میتواند گامی موثر در این حوزه باشد.
وی افزود: در مقابل ایثارگری و از خودگذشتگی که شهدای والامقام در مسیر عزت و استقلال کشور انجام دادند هم اکنون وظیفه ما بوده تا خانواده این شهدا را ارج نهیم و با ارائه خدمات مناسب و شایسته به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران از تلاشها و فداکاریهای رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس قدردانی کنیم.
رستمیان تصریح کرد: آنچه علیرغم تمام دشمنیها اعم از جنگ نرم، جنگ تحمیلی، هجمه فرهنگی، نظامی، سیاسی و... انقلاب اسلامی ایران را زنده و پایدار نگاه داشته است، برکت خون شهدا و تاثیرگذاری آنان است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بیان کرد: بدون شک تمامی این هجمهها با اتحاد و همبستگی مردمی و ولایتمداری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به شکست محکوم میشوند و دشمنان قسمخورده نظام همچون گذشته از این پس نیز در توطئههای خود دچار یاس و شکست میشوند.
خلاصه ای از زندگینامه شهیدان معظم علی حیاتی و علی مومنی
طلبه شهید علی مومنی سال 1349درخانواده ای مذهبی درروستای بیشه دراز ازتوابع شهرستان دهلران دیده به جهان گشود، طی یک ماموریت در سوم خردادماه 1365 در جزیره مجنون و درگیری سخت با دشمن به فیض شهادت نائل شد و پیکرش در جزیره مجنون باقی ماند.
مادر شهید مومنی پس از عزیمت به زیارت عتبات عالیات درجوار مرقد شش گوشه ی اباعبدالله الحسین (ع) وی را به پهلوی شکسته ی مادرش حضرت زهرا (س) قسم می دهد که پس از مراجعت به ایران خبری از فرزند شهیدش به او برسد.
هنوز بیست روز از این ماجرا نگذشته بود که قاصدان قافله ی شهدا خبر تفحص پیکر مطهر شهید مومنی را به شهر آوردند و پیکر مطهر طلبه ی شهید علی مومنی پس از 15 سال از آبهای گرم مجنون به زادگاهش دهلران بازگشت.
شهید علی حیاتی در سال 1345 در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. دردوران انقلاب حضور فعال و گسترده ای در راهپیمایی های ضد رژیم طاغوت داشت هنوز دوره متوسطه را به پایان نرسانیده بود که شور و حال دفاع از میهن اسلامی ،لحظهای او را آرام نمی گذاشت و بلافاصله به عنوان بسیجی راهی منطقه عملیاتی دهلران شد.
پس از رشادت های ارزنده اش برای گذراندن دوره ی ویژه سپاه پاسداران به پادگان آموزشی کرمانشاه معرفی و پس از گذراندن دوره ی آموزش با پوشیدن لباس پاسداری بعنوان نیروی اطلاعات عملیات راهی جبهه شد که بارها در جمع همرزمانش می گفت: آرزودارم با این لباس پاسداری مانند سربازان امام حسین (ع) غرقه در خون به دیدار معبود بشتابم.
سرانجام پس از خلق حماسه های ماندگار بعنوان فرمانده اطلاعات عملیات گردان 505 محرم در هشتم مردادماه 1362 در عملیات والفجر 3 در مهران به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
انتهای پیام/