به گزارش ایثار از«ایلام»، سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در نشست صمیمانه با همکاران ستادی و شهرستانی بنیاد که به مناسبت هفته دفاع مقدس در نمازخانه بنیاد استان برگزار شد، اظهار داشت: هشت سال دفاع مقدس، سندی پرافتخار از تاریخ چهلساله انقلاب اسلامی ایران است که در آن رشادتها و فداکاریهای غرورآفرین ملتی غیور، مقاوم، بصیر و ولایتمدار به تأسی از آموزههای عاشورای اباعبدالله الحسین (ع) به ثبت رسیده و گواه ایستادگی مردم مسلمان ایران در برابر هرگونه تعدی و تجاوز دشمنان اسلام و انقلاب به میهن اسلامی است.
وی افزود: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و باگذشت سی سال از پایان پیروزمندانه دفاع مقدس ملت غیور ایران در برابر متجاوزان، آثار و برکات مقاومت تاریخی رزمندگان رشید اسلام، در منطقه و کشورهای اسلامی هویدا شده و بسیاری از تحلیلگران منصف سیاسی، احیای مقاومت اسلامی و شکلگیری جبهه بزرگ بیداری را در مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی، مرهون حماسه دفاع مقدس ملت ایران میدانند گویی پژواک پیام راستین شهدای گلگونکفن میهن اسلامی در سراسر گیتی طنینانداز شده است.
رستمیان هفته دفاع مقدس را فرصتی مغتنم دانست تا با تحقیق و تحقیق در ظرفیتهای این هفته و توجه به معارف دفاع مقدس، ضمن نمایش اقتدار نظامی و تبیین دستاوردهای چهلساله انقلاب اسلامی در عرصه دفاعی، در مسیر وحدتبخشی و امیدآفرینی گام برداشته شود تا توطئههای جدید استکبار جهانی در قالب تحریم علیه کشور، تشدید فشارهای اقتصادی به مردم مسلمان ایران و گسترش ناامیدی شکستخورده و دشمنان نظام و ایادی داخلی آنان به مقاصد شوم خود دست نیابد.
وی با اشاره به دوران جبهه و جنگ و جهاد یادآور شد: بهعنوان جوانی جهادی که در آن روزهای حماسه حضور داشتم باید بگویم در آن دوران احساس درد و خستگی وجود نداشت، چراکه فرهنگ حاکم بر روابط فرمانده و فرمان گیر چیز دیگری بود.
مدیرکل بنیاد ایلام تصریح کرد: فرهنگ بسیجی و جهادی، دفاع مقدس را به یک دانشگاه تبدیل کرده بود که در آن جایگاه استاد و شاگردی وجود نداشت چراکه در آن فضا به همه یاد میدادند و همه یاد میگرفتند؛ چون تعلقی مادی وجود نداشت. بهواقع اگر تبعیت از فرماندهی بود، باوری اعتقادی را پشتوانه داشت کما اینکه فرماندهان نیز خود را سپر و سنگر فرمانبران میدانستند.
انتهای پیام/