به گزارش ایثار از«ایلام»، حرکت میلیونی زائران حسینی برای شرکت در کنگره بزرگ اربعین حسینی، از سال 1390 در ایران بهصورت تدریجی شروع شد و هرسال بر شکوه این حماسه میلیونی که رهبر معظم انقلاب از آن بهعنوان «معجزه اربعین» یاد کردند، افزوده میشود.
پایانه مرزی مهران بعد از فروپاشی رژیم دیکتاتوری صدام به یکی از گذرگاههای اصلی کشور برای تردد زوار ایرانی و خارجی بهمنظور زیارت عتبات عالیات تبدیل شد و در سالهای اخیر استان ایلام به معبری امن و راحت برای زائران اربعین تبدیلشده است.
بعد از اربعین سال گذشته و تردد بیش از سه میلیون زائر از مرز بینالمللی مهران، بهسازی و توسعه امکانات و شرایط ورود، حضور و گذر زائران ایثارگر اربعین در محدوده استان ایلام بهخصوص شهر و مرز مهران در دستور کار ستاد اربعین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قرار گرفت.
استان ایلام با ۴۲۰ کیلومتر مرز مشترک با عراق امروز بهعنوان یکی از مهمترین استانهای مرزی با عراق شناخته میشود، وجود مرز مهران بهعنوان امنترین مرز زمینی کشور باعث شده سالانه میلیونها زائر از سراسر کشور از این مرز برای عزیمت به کربلا استفاده کنند.
طی چند سال اخیر که بحث اربعین در کشور مطرحشده بیش از ۷۰ درصد زوار اربعین از مرز مهران برای عزیمت به کربلا استفاده میکنند و امروزه استان ایلام و مرز مهران بهعنوان دروازه عتبات عالیات شناخته میشوند.
تجربه سالهای گذشته نشان داده مردم استان از هیچگونه کمکی برای خدماتدهی بهتر برای زوار اربعین دریغ نخواهندکرد، حتی اگر نیاز ضروری برای اسکان باشد خانههای خود را در اختیار زائران قرار میدهند.
مردم ولایتمدار ایلام بار دیگر سفره مهربانی را برای ایرانیان و عاشقان اهلبیت(ع) پهن کرده تا حماسه ماندگار و اربعین باشکوه دیگری را بهمانند سالهای گذشته رقم بزنند.
انتهای پیام/