به گزارش ایثار از ایلام؛ جلسه شورای هماهنگی امور نخبگان و سرآمدان شاهد وایثارگر استان ایلام، با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام، اعضای شورا و دبیران تشکلهای فعال در سالن جلسات اداره کل بنیاد ایلام برگزار شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در این جلسه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدا دفاع مقدس و همچنین آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت برای مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، استفاده از ظرفیت و توانمندی های نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر را یکی از مهمترین برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران برشمرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامههای بنیاد در این حوزه تلاش در راستای توانمندسازی نخبگان است، از این رو از ایدهها و طرحهای عملیاتی در حوزه های مختلف استقبال میکنیم.
اسدالله تولیده با ابراز خرسندی از اینکه تعداد مقالات و پژوهش های اعضای نخبگان شاهد و ایثارگر، در سال جاری در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است، گفت: مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی شورای نخبگان، از مهمترین دغدغه ها و چالش های بنیاد در خدمت به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است.
وی در پاسخ به مسائل و مشکلات حوزه درمان، خاطر نشان کرد: یکی از بیشترین دغدغه های جامعه ایثارگری، مسئله درمان و به ویژه خدمات بیمه ای می باشد، از این رو رفع این مشکل، با جدیت تمام در دستور کار بنیاد ایلام قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: تشکیل جلسات مختلف با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان و نیز مدیرعامل بیمه دی کشور، از اقدامات این بنیاد در راستای رفع این مشکل می باشد.
اسدالله تولیده همچنین به رایزنی های متعدد پیرامون دفتر سازمان اقتصادی کوثر در ایلام اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه دفتر سازمان اقتصادی کوثر در ایلام در حال انتقال به استان های همجوار بود، با هماهنگی و حسن تدبیر استاندار ایلام و نیز هماهنگی جهت برگزاری جلسه استاندار ایلام با محمد رضا اسکندری رئیس سازمان اقتصادی کوثر، علاوه بر اینکه در این جلسه ادامه فعالیت دفتر این سازمان در استان به تصویب رسید، طرح هایی نظیر پرورش گاو شیری ۳۰۰۰ راسی، پرورش ماهی در قفس، طرح ۱۰ هکتاری کشت گلخانه و سرمایه گذازی معدن بیتومین از جمله طرح هایی است که سازمان اقتصادی کوثر، در جهت اشتغالزایی در استان، متعهد به راه اندازی آن شد.
رئیس شورای هماهنگی نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان ایلام با اشاره به لزوم بهره گیری از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر توانمند در مدیریت و دارای مدارج علمی بالا در دستگاه های اجرائی، گفت: تشکیل جلسات لازم در جهت حمایت و معرفی نخبگان توانمند، متعهد و دلسوز شاهد و ایثارگر در خصوص استفاده از آنها در سطوح مختلف مدیریتی یکی از اقدامات بنیاد، در راستای بهره مندی از ظرفیت نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در استان میباشد.
تولیده با تاکید بر ایجاد کارگروهای تخصصی مشترک و اتاق فکر راهبردی نخبگان شاهد و ایثارگر، افزود: باید با برنامه ریزی منسجم، از طریق برگزاری همایش ها، اردوها و دوره های آموزشی زمینه توانمندسازی، هدایت و ارتقاء جایگاه علمی و منزلتی نخبگان و سرآمدان شاهد وایثارگر فراهم شود.
لازم به ذکر است تعداد اعضای رسمی نخبگان شاهد وایثارگر استان ایلام، ۲۳۶ نفر است که از این تعداد ۱۴۷ نفر مرد و ۸۹ نفر زن می باشند و همچنین گفتنی است آمار دستاوردهای علمی نخبگان استان در سال ۹۷ در حوزه تالیف و ترجمه کتاب ۴۸ جلد و تعداد موضوعات تخصصی مقالات چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی، مجلات علمی و پژوهشی نیز ۱۹۱ عنوان می باشد.
انتهای پیام/