وی تعمیق این فرهنگ لایزال را یادگاری از فرهنگ عاشورا ذکر و موفقیت های بدست آمده اصحاب رسانه در استان ایلام رایک اقدام تلاشگرانه ای دانست که با شاخصه هایی نظیر تلاش ، تعهد ،ایثار و ولایت پذیری متجلی شده است واین را مردم ما به خوبی می شناسند .
رستمیان نقش رسانه ها در دنیای مجازی را منحصر به فرد ارزیابی کرد و انفجار اطلاعات در قرن بیست یک را یک انقلاب بزرگ دانست که مرزهای جغرافیایی را نیز درنوردیده است .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام توفیقات بدست آمده را نشان از تعهد، لیاقت وعلاقمندی آحاد استان ایلام در زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت دانست و خاطرنشان کرده : مردم استان ایلام با فرهنگ ایثار و شهادت عجین می باشند و در هر کوچه وبرزن شهرهای این استان نام شهید و شهادت و ایثارگری مزین شده ، و از افتخارات مردم این سامان است که با فرهنگ ایثار ومقاومت رابطه ای نزدیک و پابرجا دارند.
رستمیان از تمامی اصحاب رسانه استان ایلام از جمله صداوسیما ، خبرگزاری ها ، سایت های خبری ، سامانه های ارتباطی ، هفته نامه ها ، ماهنامه و نویسندگان و تحلیلگران ارجمند و وظیفه شناس و متعهد که در این جشنواره شرکت نمودند تقدیر ،و برای آنان آرزوی موفقیت در عرصه های مختلف رانموده است .
لازم به ذکر است در جریان دومین جشنواره سراسری خبر نگاران برتر حوزه ایثار و شهادت اصحاب قلم و مستند ساز ایلامی به 4 عنوان برتر دست یافتند.
این جشنواره که در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی سید الشهدا تهران با حضور مسولان فرهنگی کشورمان از سوی روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار گردید آقایان قدرت الله باقری ،سید حرمت اله موسوی مقدم ،مهدی کاکاخانی و خانم آرزو جمالوندی از استان ایلام در بخش های مستند سیما ،خاطره نویسی،مقاله نویسی و خبری عناوین مهمی را ازآن خود ساختند.